Activitat

ALUMINI

Fabricació i ensamblatge de sistema d’alumini amb rotura del pont tèrmic amb un conjunt de maquinària d’última generació que ens permet una fabricació de finestres, portes i murs cortina d’alumini d’alta qualitat. Disposem d’un magatzem intel·ligent de barres i accessoris tot informatitzat, maquina de doble capçal de tall amb etiquetadora de codi de barres i un centre de mecanitzat robotitzat i bancada tridimensional.

ACER INOXIDABLE

En aquesta secció disposem de maquinària d’última generació i oferim un gran ventall de possibilitats per la fabricació de tot tipus de baranes, estructures i maquinària per al sector càrnic en acer inoxidable sorrejat, abrillantat i en brut.

FAÇANES

Màquina plana CNC 3 eixos amb bancada de 4 metres per la fabricació i mecanització de composite (Alucobond) per a façanes ventilades i tot tipus de revestiments exteriors i interiors.

PERSIANES

Subministre i col·locació de persianes enrotllables d’alumini alutèrmic, supergradhermètic, persiblock, mosquiteres, mallorquines i tota classe d’automatismes per la seva motorització.

FERRO I SERRALLERIA EN GENERAL

Fabricació i manipulació de tot tipus d’acer (ferro) i planxa. Disposem de guillotina i plegadora de fins a 3 metres i de corbadora-premsa de matrius i maquinària per la soldadura en ferro, acer-inoxidable i alumini amb fil. Treballem tot tipus de material corten i estructura metàl.lica pesada, portes, baranes i tot tipus de tancaments automatitzats.

Galeria D´Imatges

Contacte

Estem situats al camí de Sant Joan s/n de Vinyols i els Arcs, darrere la benzinera Shell (N-340), just al costat del Supermercat Dia i tocant a Cambrils.

Adreça: Camí de Sant Joan, 1 43391 VINYOLS I ELS ARCS.
Telèfon: +34 977 36 18 71
FAX: +34 977 36 18 71
Altres: +34 625 409 542
E-mail: info@serralleriagaya.com